Individuele begeleiding

Wij begeleiden volwassenen en kinderen met verschillende beperkingen op school, een wooninitiatief en ook thuis. Wij pakken elke zorgvraag op! Voor een paar uur, een dagdeel of een dag.

Opvang & logeren

Na school, op zaterdagochtend, tijdens vakanties of een logeerweekend lekker spelen of leuke dingen ondernemen met je leeftijdsgenoten! Wij organiseren op verschillende locaties in Rotterdam en Delft activiteiten voor jou of jouw kind.

Zelfstandig Wonen

Op jezelf wonen ondanks een beperking, natuurlijk kan dat! Begeleid zelfstandig wonen, gewoon midden in een wijk, dorp of stad. Met professionele begeleiders in de buurt die je hierbij helpen.

Begeleiding op school

Moeite met concentreren op school? Onze begeleiders kunnen in de klas assisteren en waar nodig bijspringen om de leerling te helpen.

Je verdient gelukkig te zijn!

Je voetbalt, kookt lasagne, woont zelfstandig of graag zwemt. En je hebt een handicap. Of je bent de ouder van een kind met een beperking en weet de weg soms niet meer. Leven met een handicap hoeft je niet te definiëren als persoon. Je verdient gelukkig te zijn en Participeer010 gaat je erbij helpen!

koken

Participeer010 is er voor je!

Lees het verhaal van Thomas:

Thomas houdt van vegan lasagne en lange wandelingen in het park. En hij heeft een vorm van autisme. Ondanks zijn autisme, werkt hij op zijn 23e vier uur per dag en geniet van zelfstandigheid met behulp van een van onze top begeleiders. Hij heeft soms goede dagen en soms slechte dagen. Zijn persoonlijke begeleider van Participeer010 leert Thomas om hiermee om te gaan. En bij Participeer010 betekent dat dat wij 24/7 voor Thomas klaar staan.