Over ons

Bij Participeer010 ondersteunen we mensen met een beperking. Iets wat voor de één bij een dagelijkse routine hoort, lijkt voor de ander misschien een onmogelijke klus. En daar ondersteunen we in. Wij zorgen ervoor dat iedereen het leven kan leiden zoals hij of zij wil.

We doen het samen

Samen zoeken we naar mogelijkheden die het gemakkelijker maken om fijn te leven. Dat doen we op een manier die past bij onze cliënt. We kijken wat uw kind wil bereiken en hoe we dat het beste kunnen aanpakken. Door het samen ‘te doen’ proberen we het kind een succeservaring te geven. Zo groeit het zelfvertrouwen en zit diegene lekker in zijn of haar vel. We bieden zorg en ondersteuning thuis, op school of in een wooninitiatief. Daar waar u ons nodig hebt. Zo kan iedereen optimaal zichzelf zijn.

Onze werkwijze

Ieder mens is anders, we geloven daarom niet in een one size fits all. We kijken naar uw kind als individu en denken én doen mee. Waar we wel heilig in geloven, is persoonlijk contact. Niet alleen met onze cliënt, ook met begeleiders en/of samenwerkingspartners. En die ondersteuning? Dat doen we op z’n Rotterdams: geen woorden, maar daden.

Out-of-the-box

Soms moeten we daarbij een beetje out-of-the-box denken. Natuurlijk zijn er regels, maar dingen lopen nooit zoals gepland. En dan bedenken we een oplossing. Samen komen we er wel uit.

Wie zijn wij

Farnaz

Farnaz